statik-raklapos

Raklapos

Termékleírás

Az APR12 raklapállvány a legáltalánosabb megoldás azokban az esetekben, amikor a rakatok, raklapos termékek egymásra helyezése nem kivitelezhető. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén.

Az APR12 raklapállvány az első lépés a raklapos egységrakományok állványon történő tárolására.

Alkalmazás

Az APR12 raklapállvány rendszer a legáltalánosabb megoldás azokban az esetekben, amikor a rakatok, raklapos termékek egymásra helyezése nem kivitelezhető. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén. Az APR12 állványrendszer alkalmazható hűtőházakban, szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is. A raklapos állványrendszert változatos módokon alakíthatjuk ki. A tárolni kívánt raklapok az állvány kialakításától függetlenül alkalmazhatóak. Irányadó a raktár mérete és a rakatok, súlya. A raklapállványok lehetnek szimpla és dupla kialakításúak is, a hely és a vevő igényeihez mérten.


Jellemz
ők

Az APR12 raklapos állványrendszer struktúra fő építőelemei a keretek és gerendák. A keretek jelentik a függőleges struktúraelemeket, míg a gerendák a vízszintes építőelemek, melyek a töltési egységek tartására szolgálnak. A keretek Ω-profilú lábakból, vízszintes és átlós összekötőkből összeállított, csavarkötéssel rögzített egység. A gerendák acéllemezből készülnek, a lábakra akasztáshoz a végeikre hegesztett kampós kengyelek szolgálnak. A gerendákat csapszegekkel biztosítjuk a véletlen kiakadás ellen. Kiegészítő elemek széles választékával a rendszer a különleges igényeknek is képes megfelelni.

Előnyök

-Minden rakat elérhető

-Olcsó és gyors kialakítás

-Könnyen összeszerelhető

-Szintek távolsága változtatható

-Nagy teherbírás
-Elterjedt állványrendszer

 

Felületkezelés:Porfestett lábprofilok, gerendapárok, túltolásgátlók, közbeeső tartópárok és keretvédők. Galvanizált lábprofilok, összekötő rudak, átlós rudak, padlólemezek keretösszekötők, lemezek és közbeeső tartópárok
Polcok:Kék (RAL 5010), sárga (RAL 1007), zöld (RAL5021), sötétszürke (RAL 7016), világosszürke (RAL 7035)
Keretmagasság (állvány magassága):2000 mm – 12000 mm (magasabb: megrendelésre)
Keretmélység (állvány mélysége):500 mm – 1200 mm
Lábprofil vastagsága:1,5 mm – 2,5 mm
Keret teherbírás:240 kN-ig (24 000kg)
Gerenda típusa:Lépcsős, dupla C és ovális, Z profil
Gerenda hosszúsága:1300 mm – 3600 mm (hosszabb: megrendelésre)
Gerenda teherbírás:51,5 kN (5150 kg)

 

Kiegészítők:

– raklaptartó rudak, túltolás gátló, védőháló

– galvanizált lemez, csöves elosztó, raklaptartó rudak

– galvanizált rácsos elem, tartály tartó keret

– folyosó jelölő

– állvány-keretösszekötő, vezetősín