statikus-konzolos

Konzolos

Termékleírás

A konzolos polcrendszer kiválóan alkalmas alaktalan tárgyak, alkatrészek tárolására. Rendkívül stabil, melynek köszönhetően különösen magas galériarendszer alakítható ki belőle. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén.

A konzolos polcrendszer kiválóan alkalmas alaktalan tárgyak, alkatrészek tárolására. Rendkívül stabil, melynek köszönhetően különösen magas galériarendszer alakítható ki belőle. A rendszert alkalmazzák az ipar, a logisztika és a kereskedelem számos területén.

Az M90 csavarmentes állványrendszer különösen alkalmas nem raklapos termékek tárolására, ahol a töltés és a kiszedés műveletét manuálisan végzik. Az M90 rendszert széles körben használják alkatrészek tárolására, üzlethelységekben, irattárakban, könyvtárakban. A rendszer sajátossága a szóló lábprofil szerkezet, ami elősegíti a betöltés és a kiszedés műveleteit.

Az M90 elnevezés a lábprofilok közötti 90 cm-es távolságra utal, ami a polcok hosszával megegyezik. A lábak zárt csőprofilból állnak, amelyeket az ARMES gyárában kiváló minőségű acélból készítenek, hideg formázással alakítanak. Egy központi borda, pedig tovább javítja a profil tulajdonságait. Különösen magas rendszer és galéria is kialakítható az M90-es állványrendszerből. A lábakhoz “tartó bázisok” tartoznak, amiket távtartók rögzítenek. A lábakhoz polcok rögzíthetők, amelyek különböző formákban, mélységekkel és teherbírásokkal kaphatók (rekesz, döntött polc, vállfatartó, autógumi- vagy felnitároló, stb.), ennél a típusnál is elérhető a kiegészítők széles skálája (fémháló, perforált panel, szerszámtároló, üvegtábla tartó, fémlemez tároló, csúszó létra, stb.), ennek köszönhetően a piacon található egyik legsokoldalúbb rendszer az M90.

KiegészítőkStandard polc és frontpolc, fém tárolókosár, elválasztók, döntött polc, ruhaakasztó, sík polc, kábeltartó, felnitartó, fiók, polc fém termékek tárolására, kampó, perforált panel, fémháló, szerszámtartó kampó, üvegtábla tartó, csőtároló,      ékszíjtároló, címketartó.
FelületkezelésPorfestés: lábak, alapok, távtartók, lépcső, korlát, polc, szíjtartó, elválasztók, címketartók, hátfalak.

Galvanizált: lábprofilok, falbekötő, tartógerenda, lépcső

PolcokKék (RAL 5010), zöld (RAL 5021), sötétszürke (RAL 7016), világosszürke (RAL 7035), beige (csak polcokra és néhány kiegészítőre)
Lábprofil magasság9.000 mm-ig
Lábprofil szélesség106 mm
Láb vastagság1,5 mm
Lábprofilok teherbírása40 kN (4.000 kg)-ig
Polc hossz600 mm és 900 mm
Polc mélység300mm – 600mm
Polc teherbírás2,4 kN (240 kg)-ig egyenletes terhelés esetén

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Konzolos”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.